image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
Search

Bye bye ongewenste haartjes!

Wij werken met de LightSheer diodelaser. Dit apparaat wordt wereldwijd erkend als de 'Gouden Standaard' voor permanente haarverwijdering, dankzij zijn unieke eigenschappen wordt de LightSheer diodelaser door artsen en medische professionals beschouwd als de snelste en veiligste vorm van laserontharing. In samenwerking met de gediplomeerde specialisten van VVS Laserontharing kan je bij EsthéMiek terecht voor een doeltreffende en veilige behandeling. Interesse? We leggen je vrijblijvend uit hoe laserontharing werkt en waar je moet op letten. Als je in aanmerking komt voor laserontharing, bieden we jou een gratis proefsessie aan.
Esthemiek-Laserontharing02
Esthemiek-Laserontharing01
Esthemiek-Laserontharing04
Esthemiek-Laserontharing03

Hoe werkt het?

Ons laserontharingsapparaat maakt gebruik van een hoog gepulseerd laserlicht. De energie van deze laserpuls wordt omgezet in warmte en vernietigt de haarzakjes en haarwortels. Het handstuk is uitgerust met ChillTip technologie. Deze kop koelt je huid gedurende de behandeling tot 5°. Zo blijft je huid rondom het haartje goed beschermd en ervaar je een comfortabele laserbehandeling.

Heb je nog vragen?

Omdat we het belangrijk vinden om je zo goed mogelijk te informeren, kan je hieronder de antwoorden vinden op enkele belangrijke vragen. Heb je toch nog een extra vraagje? Geen probleem, neem gerust contact op. We beantwoorden al je vragen met veel plezier.
Voor wie is permanente laserontharing interessant?

Alle vrouwen en mannen die af willen van ongewenste haartjes kunnen geholpen worden. Dit geldt voor ieder huidtype. Mensen met een licht huidtype en donkere haren zijn het meest effectief te behandelen. Witte, grijze, blonde en rode haren alsook donshaartjes zijn moeilijker te behandelen omdat zij weinig of geen pigment bevatten. Laserontharing werkt het best op dik sterk gepigmenteerd haar.

Is laserontharing pijnlijk?

De lightSheer diodelaser beschikt over unieke technologieën waardoor de laserbehandeling bijna pijnloos is. Een lasersessie wordt door de meeste mensen licht prikkelend ervaren.

Is de diodelaser veilig?

Ja! Klinische studies tonen aan dat de diodelaser als enige ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration) de term definitieve haarverwijdering mag dragen en is voorzien van alle wettelijke certificaten.

In België werken nog veel instituten met een breed lichtspectrum zoals IPL en VPL. Een lichtspectrum waarvan een groot percentage nutteloos en schadelijk is. De energiewaarden liggen veel hoger dan die van de lightSheer diodelaser. De diodelaser verwijdert haartjes die een IPL of VPL niet aankan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld dient men rekening te houden met 5 tot 8 behandelingen voor dames, 8 tot 12 behandelingen voor heren. Het exacte aantal is afhankelijk van type huid en haar (kleur en diepte). De eerste behandelingen gebeuren om de 6 weken, verdere behandelingen met een pauze van 8 tot 12 weken tussen. Benen, rug, borst en buik worden met een pauze van telkens 10 tot 12 weken gedaan. Na deze behandeling bent u 80 tot 90 % haarvrij en hoeft u nooit meer te waxen of te scheren.

Zijn de resultaten definitief?

Je mag een permanente vermindering van de beharing van 80 tot 90% verwachten.
Het aantal behandelingen dat nodig is om tot dit resultaat te komen, is afhankelijk van het lichaamsgebied, haargroei, huidtype, haarkleur.
Ook hormonale veranderingen in het lichaam hebben hierop hun invloed, zo kunnen donshaartjes veranderen in dikke haren. Dit is een proces waaraan laserbehandeling niets kan doen. Verkeert u in een hormonaal onstabiele fase, dan heeft u waarschijnlijk meerdere behandelingen nodig. Raadpleeg hiervoor uw arts. Hormonale evoluties kunnen na jaren nieuwe haartjes te voorschijn laten komen. Een onderhoudsbeurt of nabehandeling is in dit geval aangeraden, dit aan een nabehandelingstarief.

Wat gebeurt er na de behandeling?

Een paar minuutjes na de behandeling kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden. Dit is een reactie op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft, maar deze reactie verdwijnt snel. Na de behandeling wordt er een verkoelende en verzachtende crème aangebracht. Bij huidtypes die zeer gevoelig zijn voor pigmentatiestoring is het mogelijk dat er na de behandeling kleine hyper -of hypopigmentatie optreden. Deze herstellen zich altijd van zelf.
Ongeveer 10 dagen na de behandeling vallen de haartjes uit. Dit zijn enkel de haartjes die vernietigd zijn. De hergroei vertraagd en wordt de volgende maanden steeds minder.

Checklist voor een fantastisch resultaat
  1. 4 weken voor de eerste behandeling niet meer waxen of epileren.
  2. Scheer 3 dagen voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer weg.
  3. Tijdens de behandeling mag je niet epileren of harsen.
  4. Enkel scheren is toegestaan.
  5. Gedurende 4 weken voor en na de behandeling zich niet blootstellen aan de zon of zonnebank.
  6. Bruinen zonder zon stop zetten 2 weken voor de behandeling.
  7. Bij afspraak de huid vrijhouden van maquillage, deo of oliën.
  8. Bij gebruik van bepaalde medicatie kan reactie ontstaan. Meld dit voor de behandeling.
  9. Geen laserbehandeling tijdens de zwangerschap.
plantje4
Volg ons op
EsthéMiek
Scoutsstraat 36
9240 Zele
tel. 0460 977 606
info@esthemiek.com
BTW-nummer: BE 763 306 559
© EsthéMiek 2018  –  Made with support from Kawabanga
Wil je op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
inschrijven